Johnny Rockets

Johnny Rockets startet sin første restaurant i USA for mer enn 30 år siden. Johnny Rockets er en Diner, med røtter i det amerikanske kjøkken.   

Etter lang fartstid ble Johnny Rockets oppgradert og fremstår nå med en moderne twist på den klassiske dineren. Båsene og dinerdisken tar vi med oss inn i fremtiden og vi ønsker en lun avslappet atmosfære hvor du som gjest kan lade batteriene med amerikansk mat og drikke av råvarer med høy kvalitet, sier Jon Erik Kristiansen som er administrerende direktør for Johnny Rockets Norge. Videre sier han at Johnny Rockets er en perfekt møteplass for mange anledninger, med vennlig service og musikk som kombinerer ikoniske låter med dagens pop.

Johnny Rockets henter inspirasjon fra hele verden men er trofaste til våre klassikere, og uttaler; 

Vi er stolte av våre handcrafted «Fresh never frozen» hamburgers og «handspun milkshakes to die for». Pannekaker, egg og bacon hører selvfølgelig hjemme på Johnny Rockets sammen med chilifries, buffalo wings og andre amerikanske klassikere. Våre hamburgere leveres ferske fra Strøm Larsen som også lager Johnny Rockets Hot Dog etter egen oppskrift.

Johnny Rockets åpnet d. 25. oktober 2018 sin andre Diner i Norge, på Storo.