MR Grups personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan MR Group samler inn og bruker personopplysninger.

MR Group er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).


Behandling av personopplysninger på www.mrgroup.no

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.


Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på mrgroup.no:

  • Google Analytics-informasjonskapsler brukes til å samle besøksstatistikk. Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om bruken av nettstedet ditt, inkludert din IP-adresse. Du kan velge bort Google Analytics-informasjonskapsler med dette verktøyet.

Nyhetsbrev

MR Group sender ut nyhetsbrev cirka 1 ganger per måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.


Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. MR Group har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i en av MR Groups systemer har rett på innsyn i egne opplysninger.


Kontaktinformasjon

E-post: mr@mrgroup.no

Telefon: +47 992 17 987

Postadresse: Bogstadveien 41, 2. etasje, 0366 Oslo